Hallo, Ik ga je allemaal dingen vertellen over de basisschool De Triangel. We doen ook LKP. Dat zijn vakken als crea, techniek, Engels, drama, en muziek. Het is een leuke basisschool en je kan er van alles leren. Er zijn ook genoeg juffen en meesters. Dus als er je juf er niet is, is er altijd een andere juf. De groepen 4 tot en met 8 krijgen ook actieve overblijf. Dat is tijdens de grote pauze. Je kan dan allemaal spelletjes doen zoals je bij de gymles doet. Ik speel graag mee. Natuurlijk heb je in alle groepen gym. In groep 5 en 6 heb je schoolzwemmen.

Hallo, Ik ga jullie iets vertellen over wat ik op school doe. Ik doe vaak leuke dingen, maar ook moeilijke dingen zoals rekenen. Maar als je het moeilijk vindt, helpen de juffen je vaak. Dat is fijn. De Triangel is een hele goede school. We hebben ook LKP vakken bijvoorbeeld drama, muziek, computerles, Engels, crea en techniek. Het zijn allemaal leuke vakken. Ik vind drama het leukst.

Hallo, ik ga jullie van alles vertellen over De Triangel. Het is super leuk in groep 6. Je leert er van alles, zoals beter kunnen rekenen en spellen. Elke maandag beginnen we met De vreedzame school. We beginnen met een binnenkomer. Dat zijn spelletjes zoals bladvangen, gooibal en complimenten geven. Daarna gaan we luisteren naar de uitleg. En we sluiten af met een afsluiter. Dat zijn ook spelletjes. Ook hebben we LKP. Je gaat dan drie kwartier wat leuks doen, zoals crea, techniek, computerles, Engels, drama en muziek. Ook gaan we zwemmen en gymmen. 

Hallo. Ik vind de Triangel een leuke school. We hebben een groot schoolplein en leuke activiteiten. Dram is het mijn favoriete LKP vak. Je kan fantaseren. Je kan dan zelf bedenken of je een sprookje naspeelt. Maar je kan ook een eigen rol bedenken. Ook heb ik zin in de schoolreis. Die is over twee weken. Ik ben benieuwd waar we naar toe gaan. De school wordt beneden in de gangen als het bijvoorbeeld herfst is, versierd met herfstversiering. Dat is mooi.