Dit is Jayme, de zoon van juf Arwen en meester Jeffrey. Jayme heeft de ernstige spierziekte SMA type 1. Bij deze ziekte mist een stukje DNA waardoor er steeds meer spieren uitvallen. Er is een medicijn dat het missende stukje DNA in het lichaam plaatst, Zolgensma. Het is het duurste medicijn ter wereld en kost 1,9 miljoen euro!

Wij zijn Stichting Team Jayme en willen Jayme helpen dit medicijn te krijgen. Help jij ook mee? Scan de QR code en steun Jayme met een bedrag van 2,50 euro! Scan. Doneer. Deel.

Jayme doet helaas momenteel niet mee met de loterij van Novartis, de fabrikant van Zolgensma, om het medicijn gratis te krijgen. Dit heeft te maken met de Nederlandse wetgeving.

We hopen dat Jayme het medicijn Zolgensma zal krijgen, op welke manier dan ook. Mocht hij het medicijn alsnog vergoed krijgen door de overheid dan zullen de donaties gebruikt worden om andere kindjes met SMA type 1 te helpen.

Doneren kan ook via de website:
https://teamjayme.nl/doneren

#teamjayme2020