Waar vind je onze school?

Ingang Schilderswijk

Meester de Bruinplein 3
2515 BZ Den Haag

070 389 4072

Ingang Stationsbuurt

Koningstraat 481
2515 JM Den Haag

070 389 4072

U kunt ons ook vinden op de Scholen op de kaart. Hier staat beknopt informatie over onze school. Tevens ook van alle andere soorten scholen in Den Haag.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wilt u een kind aanmelden op de Triangel? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Is uw kind ziek? Meld hem of haar dan ziek via onderstaand formulier.


Stage lopen?

Wij zijn een lerende organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en dus ook voor stagiaires, zowel voor studenten op MBO, HBO als universitair niveau.

Neem contact op via het contactformulier, bel of mail naar [email protected]

Urban Education (PABO-student) 

Samen met twee andere basisscholen (Paschalisschool, KC Balans), de hogescholen en de gemeente nemen wij deel aan het opleidingstraject Urban Education. Dit programma is een aanvulling op de opleiding van de hogeschool, waarbij de studenten door hun deelname aan het project rouleren tussen onze drie scholen. Zo maken ze kennis met de verschillende schoolculturen, wijken en leerlingpopulaties en leren ze dat verschillende culturen ook een verschillende aanpak vragen en andere uitdagingen kennen. Ons doel is dat studenten allemaal verliefd worden op de stad en er willen blijven werken.

Leraar in Opleiding LIO (PABO-student)

De LIO-stage is de eindstage in de afstudeerfase van de lerarenopleiding (PABO). Een LIO-stage is bij ons een betaalde stage. Als jij geïnteresseerd bent, neem dan contact op via de bovenstaande contactgegevens.

OIP (2)